Finalistes

Scape Room Il·lumina Tàrrega

Durant 2 hores els/les concursants i colles participants descobriran la ciutat superant diferents proves amb un premi final en col·laboració en el comerç local

Associació la Torre de Babel (ATB)

Activem persones joves / nouvingudes a tàrrega. Suma-t'hi.

Iepa! explorer

És una app que facilita la construcció dels IEPA per tal d'aconseguir trajectes educatius d'èxit promovent el treball en xarxa de tots els agents educatius de l'entorn. I per als joves suposa una eina d'autoconeixement i descoberta personal.

FiraJoc

FiraJoc és l'intercanvi cultural dels jocs del món i de millora de l'espai públic donant protagonisme a les famílies i a la cohesió social.

Tàrrega amb ulls de jove

Projecte de connexió comunitària per enfortir el sentiment de pertinença dels adolescents de 3r d’ESO, per empoderar-los i que es facin seva la ciutat.

WingsTeen

Desenvolupen una app on els joves hi trobaran un espai per compartir interessos, expressar-se lliurement, conèixer a noves persones i organitzar-se per crear noves activitats o esdeveniments.

Ens Movem

Crear un entorn virtual per estalviar temps i diners als joves que volen estudiar a Tàrrega.

GOINUL

Degut al desconeixement del jovent Targarí, aquet fet fa que no s’impliquin a l’activitat de la comunitat.

Secularitza't

Fomentem l'esperit crític de la gent

Si t’interessa replicar algun d’aquests projectes cal que contactis amb nosaltres a L'Oficina Jove d'Urgell Carrer de la Solana, 6, 25300 Tàrrega, Lleida joventut@tarrega.cat