Durant la hackató tindrem el suport d’un equip de facilitadors i de mentores i mentors. El jurat format per reconeguts professionals de diversos sectors seran els responsables d'escollir els premi

 


EQUIP IMPULSOR

Ramon Oromí Farré

Ramon Oromí Farré

Dinamitzador del gòTIC Ajuntament de Tàrrega, Tècnic en projectes socials, culturals i participatius. Àmplia experiència com a formador, tant en entorns virtuals com presencials...
Mar López Sánchez

Mar López Sánchez

Tècnica de la regidoria d’Educació i del PEE 0-20 (Pla Educatiu d’Entorn 0-20 de Tàrrega). Gestiona projectes educatius i l’OME (Oficina Municipal d’Educació).
Manel Garriga Bosch

Manel Garriga Bosch

Director del Centre la Solana, centre de recursos per a l’ocupació de l’Ajuntament de Tàrrega. Professor associat de la Universitat de Lleida. Facultat d'Educació, Psicologia, Treball Social.
Xavier Rossell-Aparicio

Xavier Rossell-Aparicio

Regidor de Ciutadania, Educació i Treball i cinquè tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Tàrrega. Diplomat en Educació Social, ha estat professor del Pla de Transició al Treball de Tàrrega i Mollerussa
M. Roser Oliva Llobet

M. Roser Oliva Llobet

Tècnica de Joventut de l’Ajuntament de Tàrrega i l’Oficina Jove de l’Urgell. Formació en joventut, igualtat de gènere i participació. Llicenciada en història de l’art.

MENTORS/ES

El seu rol és orientar els EDhackers en el procés de creació de les solucions. Segons les necessitats de cada equip, trobarem aquella persona que més encaixa per la seva experiència, coneixements o recursos. No els tindrem tota l'estona amb nosaltres, per tant, caldrà aprofitar al màxim aquella estona amb elles i ells. Hi ha una gran diversitat de perfils de mentors i mentores! Mireu la llegenda i la informació de cada un d'ells per tal de començar a conèixe'ls.

Cinta Noró Pont

Cinta Noró Pont

Infermera. Màster en Educació per la Salut. Membre de l'AEiG Mestre Güell Roger de Llúria.
Josep Giribet Torrelles

Josep Giribet Torrelles

Llicenciat en Belles Arts i graduat en Arts i Oficis amb estudis de doctorat. Professor a l’Escola Massana i a la Universitat Pompeu Fabra. Creador audiovisual i artista pluridisciplinari.
Anna Giribet Argilès

Anna Giribet Argilès

Economista. Directora Artística de FiraTàrrega. Vocal del Consell Estatal de les arts escèniques i la música.
Lourdes Cardona Ribes

Lourdes Cardona Ribes

Periodista km 0. Directora de 'Nova Tàrrega' durant set anys i actualment, membre de l'equip de comunicació de l'Ajuntament de Tàrrega.
Roger Nadal Domínguez

Roger Nadal Domínguez

Dissenyador, emprenedor i creatiu.
Jaume Ramon Roig

Jaume Ramon Roig

Llicenciat en periodisme. Periodista & Social Media a LaTdT en Catalunya Ràdio
Maite Caus Enríquez

Maite Caus Enríquez

Graduada en biomedicina i té el Doctorat a la Universitat de Lleida al grup d'investigació de recerca vascular i renal. Investigadora en el camp de la nefrologia i malalties vasculars. Forma part de l'Associació Agrat.
Adela Pagès Bernaus

Adela Pagès Bernaus

Doctora en Estadística i Investigació Operativa per la UPC. Professora al Grau en Enginyeria en Organització Industrial i Logística de la Universitat de Lleida al Campus d'Igualada.
Natàlia Lloreta Pané

Natàlia Lloreta Pané

Llicenciada de Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra i Postgrau en Creació Publicitària i Vídeo Digital
Jordi Baiget Piqué

Jordi Baiget Piqué

Expert en Humor Terapèutic i Gamificació socioeducativa
Carles De Ahumada Batlle

Carles De Ahumada Batlle

Cofundador de la Cooperativa l'Olivera. President de l'Associació Alba. Patró en diferents fundacions socials i de desenvolupament comunitari.

EQUIP DE FACILITADORES

Persones expertes en la metodologia EDhack i en la facilitació creativa faran que tothom se senti acollit i s'engresqui a construir solucions al repte, l'equip de facilitació està format per persones amb capacitat per incentivar la creativitat, el treball cooperatiu i sobretot, motivar! La seva tasca serà assegurar-se que tots els grups gaudeixin mentre compleixen amb els tempos.

Estel Paloma

Estel Paloma

#shaker #emprenedoria #social
Pep Marés

Pep Marés

#cultura #educació #emprenedoria
Marta Carreté

Marta Carreté

#comunicació #disseny #video
Marta Sala Rifà

Marta Sala Rifà

#Gamificació #Creativitat #Innovació
Laura Àlvarez Estapé

Laura Àlvarez Estapé

#Educació #Digital #Estratègia
Pep Martinex

Pep Martinex

#DesignThinking #Creativitat #Educació
Mar Cano

Mar Cano

#Educació #Creativitat #Formació

JURAT

Per valorar les solucions hi haurà una primera tria dels prototips més prometedors. Aquells equips seleccionats accediran a la presentació final de la hackató.

Les propostes dels equips que passin a les presentacions finals seran valorades per un jurat, divers, que tindrà en compte els criteris següents a l’hora de triar els equips guanyadors: rellevància, viabilitat, originalitat, xarxa, transferència, desenvolupament i comunicació.

Alba Pijuan Vallverdú

Alba Pijuan Vallverdú

Alcaldessa de Tàrrega. Llicenciada en Traducció i Interpretació (UAB) i Doctora en Teoria de la Traducció (UAB), especialitzada en la tasca traductora de Manuel de Pedrolo. Ha col·laborat en diverses publicacions.

Maite Trepat Burgués

Maite Trepat Burgués

Llicenciada en activitat física, Directora-Gerent del Grup Alba, Voluntària AFS intercultural. Mare de 4 joves.

Carles Freixa Pàmpols

Carles Freixa Pàmpols

Catedràtic d'antropologia social a la Universitat Pompeu Fabra (Barcelona). Doctor per la Universitat de Barcelona i Honoris Causa per la de Manizales (Colòmbia). Especialitzat en l'estudi de les cultures juvenils.

Edu Ortíz

Edu Ortíz

Tècnic de joventut a l'Ajuntament de Girona on coordino accions, programes i projectes amb l'objectiu que esdevinguin experiències que impulsin el talent juvenil. Coorganitzador de l’EdHack Krea Girona.

Héctor Gardó

Héctor Gardó

Doctor en Ciències de l’Educació (URL), Llicenciat en Ciències Polítiques (UAB) i Màster en Gestió Pública (UPF). Recentment s’ha format en recerca educativa a la HGSE i MIT Media Lab. També és President de l’Associació Espiral.